Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
2.90
3 stars: Normal
29 pareri

Nuc altoit Chandler, anul 2, inaltime 1.7 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Brand
Toate
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Chandler a fost dezvoltat de Universitatea din California. In ultimii ani, Chandler este cel mai preferat soi de nuc pentru livezi noi, datorita productivitatii sale si calitatii superioare a nucilor.

Randament: Chandler este un soi foarte productiv. Este un purtator lateral cu 90% din ramurile sale laterale productive. Prin urmare, ofera o productivitate foarte mare. Puteti incepe sa culegeti fructe, chiar si la 3 ani de la plantarea puietilor de nuci. Verificati tabelul de productivitate de sub aceasta pagina pentru a vedea productivitatea de-a lungul anilor.

Calitatea nucii si a cojii: Chandler produce nuci mari cu coaja subtire si un miez foarte deschis la culoare. Coaja subtire si culoarea miezul sunt caracteristici importante in determinarea pretului de vanzare a nucii. Nucile care au culoarea miezului mai deschisa se vand la preturi mai mari. Miezul lor e usor de indepartat din coaja si usor de spart in jumatati.

Dimensiunea arborelui: Chandler creste intr-un mod moderat viguros si este in pozitie semi-verticala. Chandler este potrivit pentru plantarea cu densitate mare, cum ar fi spatierea de 6 x 5 metri. Mai multe detalii despre spatierea puietilor de nuci sunt furnizate mai jos in aceasta pagina.

Timpul de infrunzire: Chandler este un soi care infrunzeste si infloreste tarziu. Acesta este un avantaj, deoarece soiurile tarzii sunt mai putin susceptibile de a fi afectate de inghet, paraziti si molii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura